søndag 18. juli 2010

Lue på lue på lue på...

...lue er det jeg har produsert i det siste. Begynte å oppsummere litt hva jeg har laget den siste tiden og fant ut at det var luer!


Kan ikke skryte på meg seks luer før frokost på symaskinen som denne dama, men har sydd ti i løpet av de siste ukene iallefall. To er gitt bort og en ligger i barnehagen så det er disse tre dere får se. De fire siste er ikke festet til filmen, men allerede tatt i bruk!


Som jeg skrev i forrige innlegg, strikket jeg to luer under mini-ferien på Sørlandet. Den første ser dere her, den ble altfor kort og dekte ikke ørene... Får se om jeg finner et mindre hode den passser til!


Den stripete strikket jeg for lenge siden etter en oppskrift jeg fikk tips om på nettet. Artig og enkel lue strikket i Lerke. God vår- og høstlue som gjerne kan strikkes uten øreklaffer.


Til sist har jeg strikket en liten lue som jeg i all beskjedenhet må si ble kjempesøt!! I oppskriften står det "verdens beste babylue", og det tror jeg på. God og tett rundt ørene! Jeg får dessverre ikke lastet opp bilde, det får bli en annen gang:)


Det var dagens lue-nytt fra meg!Til slutt et bilde fra noen uker tilbake. Symaskinen har fått plass på kjøkkenet. Tallerkene i hylla er byttet ut med fargerike bøker til inspirasjon sammen med "stæsj" i friske, herlige farger.PS: jeg har hatt problemer med å laste ned bilder derfor min ufrivillige bloggepause!

1 kommentar:

Astrid Hemsydd sa...

Heia! Så bra at du er tilbake på bloggen! Med både striking og sying da gitt! Masse fint. Den alpakkalua ser så god ut!
Det blir lite blogging med meg for tida.. Av den naturlige grunn at det blir lite produsert :-/