lørdag 20. mars 2010

Gledens dag!

Vi har nemlig fått et nytt familiemedlem! Lille Matilde kom til verden i går kveld, vi har blitt tante og onkel igjen og Dea har fått et nytt søskenbarn. Vi gleder oss til å bli kjent med den nye verdensborgeren!

Sånn bortsett fra nye tantebarn er det ikke de store hendelsene i livet vårt for tiden. "Bare" hverdager som i grunn er altfor korte! Deilig med helg igjen iallefall, Dea gleder seg til å ha fri med mamma og pappa.

Kveldene går med til besøk og sosialt samvær og små og store prosjekter på hobbyfronten. Jeg må gjøre en storinnsats for å få unna noen hekle- og strikkeprosjekter slik at jeg kan begynne på nye som frister i kurven (og ja, jeg handler stadig nye selv om det er mange på gang allerede)!

I det siste har jeg laget mest gaver. Tar sjansen på å legge dem ut selv om ikke alle er overlevert...

Tøff guttegenser!
Jeg var på besøk hos Hønepøne her en kveld og ble inspirert (igjen...). Hun har hatt storproduksjon av den svenske "OL-luen" og det har blitt et par på meg også (noe ufrivillig). Den første var tiltenkt til bursdagsgave til Deas tante, men den ble atfor lita:). Deas søskenbarn på fem er derfor en veldig fornøyd mottaker av den lua. Siden den første ble for lita, måtte jeg hekle en til og den ser dere her!
Jeg har strikket et par luer til også. Den ene skal mamma få,
den andre mottakeren er foreløpig hemmelig:)

I går og i kveld har jeg heklet et par votter som skal være en gave. På to kvelder er de ferdig heklet, tråder festet, tovet i maskinen og pyntet!
Det siste "prosjektet" er et hekleteppe som jeg holder på med litt innimellom og som derfor ikke blir ferdig. Dette tror jeg at jeg beholder selv; mitt første teppe med "oldemorsruter". Mangler bare en lapp og heklekant rundt så er det lille teppet ferdig (på størrelse med et vognteppe).
Det var et "skryteinnlegg" fra meg, nå er det tilbake til strikke-/heklekurven.
Ha en fin helg!

6 kommentarer:

malla-me sa...

Hei
Gratulerer som tante igjen!!
Så mye fint du har laget - heklelua var superkul :-)
Ha ei fin helg.

Jeanette sa...

Såå mye stilig du lager!! Jeg syns virkelig det var på sin plass med "skryteinnlegg" når du er så kreativ og produktiv :) Håper du vil lære meg noen av dine kunster når de små har lagt seg og vi nyter ro og vin i Danmark i sommer :) Litt leker og møbler på Sigurd sitt rom var suksess, han hadde ikke lyst hjem igjen.. Fortsatt god helg til alle tre! Klem.

Nina sa...

Hei ;). Du venter kanskje på giveaway-gevinsten din? Jeg skrev ned adressen din i en notatbok jeg bruker og slettet mailen – men da jeg skulle til å skrive adressen på pakka – så var boka mi borte. Har leita og leita, men det er sporløst forsvinnet. Kan du være snill å sende adressen din til e-postadressen min igjen? Beklager at jeg er et slik surrehodet – er dessverre born this way ;). Klemklem

Astrid Hemsydd sa...

Så mase fint du har laget i det siste! Og dette innlegget har gått meg hus forbi.. Har vært opptatt med sjukdom, så blogging har det blitt lite av.. De heklevottene er supersøte! Og "svenskelua" er veldig kul!
Forresten, jeg har noe til deg på bloggen min!

Astrid Hemsydd sa...

Vi blir hjemme i påska ja. Jeg skal ha vakt i morgen. Mulig det blir en tur på Gossen på fredag til lørdag. Jentene er der nå ens vi pusser opp. Må gjerne ta dere en tur når vi er tilbake! Har du ikke mobilnummer heller du nå da? Jeg kan maile deg det!

Jeanette sa...

Hos oss var det en gledens dag i dag når Sigurd åpnet bursdagsgaven fra dere. Tenk at vi skulle få mye av det som er avbildet i dette innelgget, utrolig stas for både Sigurd og mamma :)