lørdag 16. januar 2010

Favorittårstid


Njaa, jeg tror ikke jeg kan si at vinteren er min favorittårstid, da liker jeg sommeren mye bedre! Men; vinteren har så absolutt sine gode sider;) Som vinterdagen i dag. En hel lørdag til disposisjon uten de store planene for meg og Andrea (mannen jobber i naustet, noen må jo drive dette husholdet fremover;)).

Nydelig vær, plussgrader, sol, fri, blid jente... Kan vel ikke bli så mye bedre enn det? Vi jobber hver dag midt i uka og ettermiddagene etter jobb strekker ikke til for de store utskeielsene. Når helga kommer, synes jeg nesten det er vanskelig å prioritere enkelte ganger. Hva skal man bruke de verdifulle timene til? (Et luksusproblem altså!!)


I dag startet dagen TIDLIG så vi har allerede fått mye ut av den;) Vi har hatt en rolig start på dagen med kos og lek, litt rydding og organisering. Vi har vært i lysløypa og rent på rattkjelke, spist pølse og drukket kakao sammen med ei stor og ei lita venninne, veldig kjekt! Nå lligger Dea ute i vogna og sover søtt. Verdifull fritid for meg, det innrømmer jeg glatt!

Bare lurer på hva jeg skal bruke den til;) Måtte bare snike meg til et lite fem-minutt i sofaen med et par blogger! Nå skal jeg være litt effektiv før Dea våkner opp igjen, blid og uthvilt! Deilig med mye av helga igjen enda.


Fortsatt god helg!

4 kommentarer:

gry sa...

Hej.:-) Så morsomt med felles sydag , både til inspirasjon og læring.:-) Jeg er også en periode syerske...Når perioden er her er jeg iverig.. Så tar jeg lange pauser.:-)

Jeg gleder meg også til å se resultat av din sying.:-) Kos dere masse.:-) Gry

Astrid Hemsydd sa...

Kjenner meg så igjen i den følelsen.. Har såååå masse jeg gjerne vil bruke dagene til i helgene.. I dag har det blitt litt begge deler med oss også, litt innekos og en liten tur på skøyter med kakao og pølser.

HønePøne sa...

Høres ut som en herlig lørdag! :) jeg tok igjen litt forømt søvn i dag, så dagen kom litt sent i gang. har deretter vært i to bursdager. Kom akkurat hjem fra den siste, noe forsinket da jeg tilbragte litt tid i en snøfonn... Litt blogglesing nå, og så er det senga for min del. Må være frisk og opplagt til sydaten vår i morgen ;)
Snakkes!
(jeg skal prøve å huske både brød og skøyteledning ;) hehe!

HønePøne sa...

Hei igjen!
jeg har award og utfordring til deg på bloggen min. Ta dem hvis du har tid og lyst :)