søndag 3. januar 2010

Nye muligheter!

Kjenner at jeg er klar for et nytt år og gleder meg til å se hva det bringer;) Ingen store skyer i horisonten som jeg kan se, mine nærmeste er friske og raske, og jeg KRYSSER fingre og tær for at det holder seg sånn!


Jeg håper jeg blir inspirert av interiør i året som kommer og får dallet meg til å ferdigsstille noen av maleprosjektene jeg har tenkt lenge på... Og at vi får ny sofa i hus med hjemmesydde puter til.


Jeg håper lysten til å lage og produsere blir større enn kallet fra sofaen i de sene kveldstimer;)


Jeg håper jeg får mange gode timer sammen med gamle og nye venner, med og uten hobbyer, og med mer latter enn tårer!


Jeg håper vi blir flinkere til å komme oss ut på tur i året som kommer, det må da være enklere nå som Dea begynner å bli ei stor jente??!? ;) Kanskje kommer jeg meg også på trening igjen etter en lang pause etter sommeren??


Jeg gleder meg til å få mange nye og gode minner i året som kommer!! Uansett hva vi får gjort eller ikke, håper jeg året gir oss glede og positive opplevelser...
8 kommentarer:

Catrine sa...

Fantastisk deilig med et nytt år og nye muligheter til å gjøre ting man ikke har fått gjort før - eventuelt fortsette i samme ånd med de tingene man har gjort (blogginga for eksempel). Kjempefin blogg, Molla!

Godt nyttår!

Nina sa...

Takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Ikke sant det er deilig med et helt rykende ferskt år på en måte. Jeg skal gå inn januar med laid back-holdning. Det eneste nyttårsfortsettet jeg har har blitt et tradisjonelt et - bli et ennå bedre medmenneske. Men nå har jeg lagt til noe klokt. Bli et bedre medmennesker - ovenfor andre, og ikke minst mot meg selv.

Ønsker deg en fin start på det nye året, Molla!

Astrid Hemsydd sa...

Høres ut som mange kloke tanker i møte med et nytt år! Her står mannen i kø for dataen,så vi får snakkes mer en annen kveld! Klem,

malla-me sa...

Hei
Jeg sender over gode tanker for det nye året, og håper du får alle dine ønsker oppfylt!
Oppskriften til nålputene kan finnes her http://www.heatherbaileydesign.com/HBSquareDeal.pdf

Lykke til :-)

HønePøne sa...

Så koselig innlegg! :)
jeg håper også på et positivt år, med mange øyeblikk fylt av lykke.
Hjemme igjen fra Bjorli? Synd det var så grusomt kaldt da, kjekt å kunne være ute når en først er på tur :)
Vi må snart snakkes igjen ang sydag. :) Kjenner sylysten komme tilbake nå som julen er ryddet bort.
La merke til at du har den japanske barneromboka? Heldiggrisen! den vil jeg gjerne kikke i en gang.
Vi snakkes!

gry sa...

for en nydelig liten tulle i en herlig kåpe.:-) Ja, det viktigste i livet er at man har god helse..Det kan jeg skrive under på. Ønsker deg og dine alt godt for det nye året.:-) Gry

Anonym sa...

Hej där! Vilken härlig blogg du har! /petra.h

Jeanette sa...

Her var det mange gode ønsker for det kommende året og herlige bilder :) Jeg håper også 2010 gir dere glede og positive opplevelse, ikke minst sammen med oss! Godt nytt år :)