mandag 11. januar 2010

Favoritter!

Jeg tror jammen både jeg og Dea har fått nye favoritter, på forskjellige felt da...

Boka "Lillesøster spiser frokost" er en av julegavene som virkelig falt i smak! Dea skratter når vi leser om Lillesøster som bare sier "NEI, NEI, NEI" og "VIL IKKE". Lurer på om hun kjenner seg igjen eller totalt mangler selvinnsikt??!?!! Hun er "to jår" og klarer selv! Akkurat som Lillesøster;)

Siden boka var en fulltreffer har hun fått en til i samme serie og en bok om Emma som hun liker veldig godt også. Bøkene har vært med i barnehagen opptil flere ganger i forrie uke...

Min favoritt er av en annen kategori, men like fin fordi. Jeg tror jeg kan konkludere med at disse fargene har blitt en favoritt:

Strikkekurven domineres av grønt og petrolfarget garn! JEG LIKER!

Jeg har tatt opp igjen strikkingen av de KJEDELIGE lappene til ett babyteppe i brunt, lime, petrol og hvitt. Over halvveis nå, det går fremover!


4 kommentarer:

Astrid Hemsydd sa...

Herlige farger du har der. Strikkeposen min har nesten de samme fargene. Den inneholder fritidsgarn til sitteunderlag, et halvferdig sitteunderlag og en ferdigstrikket presskannevarmer med løse tråder. Og fargene er så fine sammen at de jeg har vurdert å la dem få en egen kurv. Men så var det den hjelpsomme hunden da.. I ettermiddag spiste han tommelen av en strikkevott. Irriterende..

HønePøne sa...

Heisann!
Flere enn meg som er blitt ivrig på bloggefronten etter jul..!
Jeg greier ikke henge med på kommentarfronten her :)
Jeg har hatt frihelg, og da ble det produsert innlegg på løpende bånd. Blir sikkert en uke til neste nå. Ryk og napp begynner å bli et kjennetegn.. =)
Kjekt med nye bøker, da! Særlig når de faller så godt i smak hos veslefrøkna. Fargene på garnet ditt er knallfine! Nøstebarn?
jeg hekler fortsatt på lappeteppet, ikke så mange lapper igjen nå, men jeg trenger mer garn. Lurer på en svipptur til molde etter jobb i morgen. Vet du hvor lenge inspirerende hobby har åpent?
Snakkes i helga! =)
Vi kan godt sy her, altså.
Madeleine

Astrid Hemsydd sa...

Lillesøsterbøker er kjempekjekke. Dessuten er Molly mus en favoritt her hos minstemora. Har lett litt etter noe som fenger henne. Dessuten liker hun veldig godt klaffebøker. I forhold til Dea er nok Åsa litt mer utålmodig. Eline likte godt bøkene om Benny i den alderen. De er fantastiske! Anbefales over alt annet! (jamen, Benny og neimen, Benny. Og ei ny som har kommet som heter Nøff, nøff Benny som jeg nettopp har bestilt)

Jeanette sa...

Hehe, hørtes ut son en bok som kunne falle i smak her også om dagen! Virker som at "nei" har blitt favorittordet.. God helg :)