lørdag 13. februar 2010

En til meg og en til deg..

Jeg har gjort et lite innhugg i strikkekurven de siste ukene og strikket litt til meg, litt til Dea og en liten gave. Jeg har fått en ny lue og det samme har en veldig fornøyd svigerinne:)
Oppskriften har jeg lånt av storesøster (og den er også beskrevet her). Luene er strikket av Viking Alpakka, pinne nr 6 på vrangbord og pinne nr 8 på resten av lua. God og varm!!

Jeg har også gitt bort en genser til verdens søteste tantegutt!
Vet ikke hvor mye mottakeren satte pris på genseren, men  mammaen var iallefall veldig fornøyd.
Genseren jeg har strikket ferdig til Dea er ikke klar for bloggifisering, den må dampes og fikses først. I mellomtiden vil jeg gjerne vise frem Dea med hjemmelagde og gjenbrukte klær.
Lua brukte jeg kjempemye da jeg var lita, sjalet har jeg heklet til meg selv for mange år siden, genseren har beste strikket til Dea, buksa er mitt verk mens sokkene har vi fått av ei gammel-gammel-tante i Lom. Jammen ei heldig jente med godt utvalg i gode og varme klær;)

3 kommentarer:

Jeanette sa...

Så utrolig produktiv du er om dagen, jeg blir helt imponert over alt det fine du lager til liten og stor!! Herlig bilde av min herlige fadderjente :)

Astrid Hemsydd sa...

Luene er er jo bare så gode, jeg her også kjøpt superfine alpakka nå. Dea er jo bare helt til å spise opp i alt hjemmestrikket og heklet. Synes jeg kan skimte den nye sofaen også!? Her er det nok en hjemmedag med Åsa som er sjuk, selv om hun er i bedring..

Beate sa...

wow for en strikkeproduksjon!
så flink du er!
kunne virkelig ønske at jeg kunne strikke jeg også...

ønsker deg en fin dag

klem beate