mandag 1. februar 2010

Sykaos og hobbystress!

Snakk om å lage problemer for seg selv... Jeg kjenner jeg er litt stresset fordi jeg har så mange ting jeg har lyst til å lage, så mange fine stoff liggende og for ikke å snakke om strikke-/heklekurven... Den er velfylt kan man si...

I kveld hadde jeg bestemt meg for å la husarbeid være husarbeid og kaste meg over symaskinen så snart Dea var i seng. Som sagt så gjort! Har forminsket et dynetrekk til Dea og lagd ei pute.

Puten med Babushka-dukker laget jeg en kveld tidligere.

Nå spørs det bare om symaskinen skal få stå fremme til neste gang jeg kaster meg over den!

Jeg har (for en evighet siden!) fått en award og en utfordring fra Hønepøne.

Med awarden følger det en oppgave; å fortelle sju spennende(?!??) ting om meg selv....
Jepp, her kommer mitt o`så spennende liv!

1. Av natur er jeg et B-menneske, men med lille Dea i hus og altfor korte helger har jeg faktisk blitt mer og mer A-menneske. Hvem skulle tro...

2. Jeg er utdannet sivilingeniør innen bygg og jobber i et mannsdominert yrke. Får ikke utløp for alle mine hobbytanker på jobb, men trives ellers veldig godt med alle karene;)

3. Jeg er realist.

4. Jeg har vært sammen med min samboer i 14 av mine 30 år. "Heldigvis" for oss har vi vokst med hverandre i stedet for fra hverandre;)

5. Jeg må med jevne mellomrom ha en dose urbant liv, det være seg en tur til Oslo eller Trondheim for å besøke storebror eller gode venner, eller en tur til utlandet. Mannen har skjønt at det lønner seg å sende meg avgårde innimellom, da blir jeg så mye enklere å ha med å gjøre!

6. Jeg elsker å holde på med forskjellige hobbyer og kunne gjerne tenkt meg flere fridager og bedre tid. Men; jeg egner meg ikke som heltidshusmor!!

7. Jeg er utpreget sosial og veldig lite flink til å gå glipp av ting. Liker å møte nye mennesker og koser meg når jeg er sammen med gode venner!

Det var det! Nå skal jeg hurtigsy en pute til før jeg finner senga!

2 kommentarer:

HønePøne sa...

Så fin den nye puta ble!
Og så mye fint stoff du har fått tak i da.. Etsy?
Måtte smile da jeg leste at du er realist. Jepp! Det er du! :)
jeg våknet uthvilt og opplagt kl 15, og nå står barnehagen for tur. Fortsetter nattevaktslivet på denne måten så blir det en drøm.. ;)
Ha en flott dag!

Astrid Hemsydd sa...

Den nyeste puta var råkul! Herlig å være effektiv på syfronten av og til når man blir overmannet av hobbystress. Vi har det nok på samme viset der!