tirsdag 2. februar 2010

Teppe og bukse til to små jenter;)

I kveld har jeg prøvd meg på lappeteppe. Ble bare et lite et i første omgang, måtte se hvordan teorien ble i praksis før jeg prøver et større ett. Teppet skal "store" Dea få.

Den andre heldige (i all beskjedenhet) jenta som skal få et hjemmelaget plagg er den lille tantebabyen min som skal komme i mars/april. Vi gleder oss masse!
Buksa ble sydd på den o`store sydagen og ble overlevert den vordende faren i kveld. Buksa er sydd av jersey fra Stoff og stil og form 1 str 56 fra Meedom-boka. Sååå lita!


God natt!

7 kommentarer:

Livet i Parkvegen sa...

Så masse fint du lager, her må eg innom oftere:) Masse flott inspirasjon. Kjenner med veldig igjen i hobbystress situasjonen din forresten... Ha ein flott dag!

Anonym sa...

Lapptäcket är helt underbart. Superläckert, en helt otrolig färgkombination. Wow säger jag bara! /petra.h

Hilde sa...

Lillemor kommer nok til å elske den fine myke buksen sin!:) Tusen takk!!

Astrid Hemsydd sa...

Så flott det lappeteppet ble! JEg har så lyst til å lage lappeteppe, men kommer meg aldri i gang med å samle "lapper".. (og har for mange andre prosjekter..)

HønePøne sa...

Så nydelig teppe!
Jeg fikk den nye stoff og stil katalogen i går, og fikk så lyst til å sy lappeteppe, lappeduk e.l. Fikk enda mer lyst nå som jeg såg ditt :)
Flink du er!!

HønePøne sa...

ps: Jeg er klar for både klubb og miniklubb :) Som du sa, arbeidsuken min er jo over ;)

Jeanette sa...

Så utrolig mye fint du har sydd i det siste :) Skulle gjerne bodd nærmere så jeg kunne lært litt av deg, du er kjempeflink!! Gleder meg til å bli ferdig med husbygging så jeg får tid og overskudd til litt andre ting igjen.. God helg :) Klem.