mandag 5. april 2010

Ny tid

Idag har det vært en utrolig fin dag her. Vi har vært ute fra tidlig formiddag til sola forsvant i halv sekstiden. Deilig varmt og godt i solveggen nede ved naustet.

Det beste med dagen er at vi har kost oss masse med Dea, det er det beste med å ha ferie. God tid og masse kos;)

Det føles nesten som en ny tidsregning når vi kjenner at våren virkelig er på vei,på godt og på vondt! Det gode er at nå vet vi at vi har mange fine, lyse dager foran oss (forhåpentligvis en fin vår og sommer; ingen selvfølge på Nordvestlandet!). "Det vonde" er at vi igjen begynner å ane omfanget av alt vi skal gjøre i løpet av vår- og sommersesongen.

Vi har iallefall en liste lenger enn lang, både med arbeidsoppgaver og innkjøp. Mannen startet med raking av plen og vasking av plenklipperen i dag. Med tanke på at det er 05.april i dag føler jeg vi er i rute (så lenge det varer...).

Men; slik er det for alle med hus, hjem og hage!! Kunsten er å fryde seg over det man får gjort i stedet for det man ikke rakk;)


Ha en fin arbeidsuke, fint at den er kort!

2 kommentarer:

malla-me sa...

Lykke til med planene fremover. Vi har også noen å ta av... ;-).
Jeg likte ditt visdomsord på slutten!!

Astrid Hemsydd sa...

He,he.. Dere er langt foran oss! Plena vår er VELDIG nedsnødd enda! Sikkert en meter jevnt over.. Jeg ruska opp i blomsterpottene på verandaen i går og har planer om å plante i dem. Alt ann aa v vårånn kan vi se langt etter.. Men det er deilig med vår - om ikke annet i lufta!