søndag 30. januar 2011

Å avslutte er ikke like artig som å begynne

Som mange andre strikke- og hekledamer (tror jeg) synes jeg det er artig og inspirerende å begynne på nye prosjekter... Det er ikke like inspirerende å avslutte prosjektene, dvs å feste tusen tråder, sy i knapper og lage pyntesømmer. Men noen ganger tar jeg en skikkelig oppsamling og gjør ferdig.
Som disse dagene som har vært rolige hjemmedager (og kvelder...)
Her kommer et bilderas av forskjellige prosjekter som jeg har holdt på med lenge!!

Først er ei jakke jeg har strikket til Dea, mønsteret er fra Drops Design (Garnstudio) og den er strikket av DROPS Merino Extra Fine. Veldig godt garn, kløfri ull og det gikk ganske raskt å strikke selv om Dea nå trenger 4-års størrelse:)
 

Nydelige farger synes jeg.
Jeg har prøvd meg på en liten aperangle fra Kaptein Biff, sååå søte... Måtte improvisere litt fordi oppskriften ble fjernet fra siden, men fikk det da til!
 For andre gang har jeg strikket en babylue fra et mønster som er kalt " Verdens beste babylue", veldig søt modell:) Har heklet en picotkant rundt lua etter mønster fra Myk start-boka. Denne blir nok
en fin gave...  
Siden vi ikke vil vite kjønnet på babyen i magen, måtte det bli nøytrale farger til det kommende familiemedlemmet. Deilig kashmir-alpakka til jakke og Royal alpakka fra Dalegarn til lua.

Dette ble et skikkelig oppsamlingsinnlegg på strikkefronten. Etter å ha ferdigstilt så mange prosjekter, har jeg nå et nytt prosjekt på gang. Har bestilt boka Pickles-favoritter og har mange, mange ting jeg har lyst til å lage.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Så flink du har vært! Nydelige farger i alt du har laget.
Klem fra Igi

Siri sa...

Jeg også liker jakka med enkelt mønster fra garnstudio. Har strikket den en gang i en sterk turkis farge. Har handlet mer baby merino på Drops - salget nå og skal strikke en til, tenker jeg. Kjekt med rundfelling.