lørdag 29. januar 2011

Rydde, fikse og slappe av...

Etter å ha vært på farten hver helg siden nyttår, har vi denne helgen få planer. I tillegg har vi en forkjølet og slapp Dea i hus så det blir en veldig rolig helg innendørs...
Innimellom kos og sofaliv rydder jeg litt her og der, har definitivt kommet til redebyggerperioden!!


Det gjør godt for skuffer og skap, til til og med strikkekurven har fått en real ryddeomgang. Idag har jeg ryddet i bokhylla på kjøkkenet som inneholder det som er kjekt å ha i nærheten av kjøkkenbordet, for det meste Deas ting og tang...Jeg elsker bokser og bruker dem til masse forskjellig, blant annet Deas hobbysaker:)


Satser på en rolig innedag i morgen også, da har jeg planer om å ta bilder av strikkeprosjektene som jeg har avsluttet de siste dagene... Lett at de blir liggende med tråder som skal festes, knapper som skal syes i og pyntesømmer som skal hekles...

God lørdag!!

5 kommentarer:

Livet i Parkvegen sa...

Heisann! Det er godt å få organisert ting, da er det lettere å rydde opp etterhvert! Har også dilla på bokser, det kan ganske enkelt ikke bli nok av dei:)
Ha ei fin helg vidare!

Solstrålå sa...

Oi!!!!
Her var det orden gitt!!!
Ja,ja,det frister å ta et tak i skapene ja!
Lever i litt kaos for tiden,vi maler kjøkkenet1
Goe klem og god helg fra ol

malla-me sa...

Hei. Kjekt at du blogger igjen! Jeg liker også bokser av ymse slag, mye som skal gjemmes bort... God bedring til Dea. Ha en fortsatt fin helg:-)

Anonym sa...

Så flink du er! Veldig deilig når en er ferdig med slike store ryddeprosjekter.
Klem fra Igi

Mona sa...

så kjekt med innlegg igjen da ;) kjenner jeg må ta meg en tur om ikke så lenge ;)