mandag 14. september 2009

Syprosjekt!


Genser og bukse til Andrea, ble rett så fornøyd med dette settet. Buksen er kjempegod og behagelig, perfekt for en aktiv jente. Rød velour og rød ribb fra Stoff og Stil. Elefantstoffet er fra Jofotex.
Dette er den andre genseren jeg har sydd og fremgangen var stor i forhold til den første;)


Jeg har brukt mønster fra Meedom, form 1 og str 86. Modellene er store i størrelsen!Dette var den første buksa jeg sydde. Veldig fornøyd med å ha fått det til, og synes den ble kul! Men; store størrelser som sagt, og det tar nok en stund før den passer Andrea. Mønster fra "Barn igjen", str 92, og stoff fra Stoff og Stil. Elefantstoffet på lommene er et bomullsstoff i brunt og beige, buksa ellers er i brun kordfløyel og med rød ribb.


Nok en bukse;) Denne er sydd i kongeblå velour og ribb fra Stoff og Stil. Str 86 og litt mer passe til Andrea på 22 mnd. Mønsteret er fra Meedom, form 1.
Den første genseren med ribbkant. Litt uvant å sy med stretchstoff, men det gikk på et vis. Ble tipset om å sy med tvillingnål, og det var et genialt tips! Samme mønster som den røde genseren. Her er det brukt kongeblå velour og ribb fra Stoff og Stil. Stoffet med blå ugler er bestilt fra Jofotex i Sverige, kult og behagelig stoff.

4 kommentarer:

Astrid Hemsydd sa...

Stilig! Arti å se syprosjektene dine skikkelig. Likte spesielt godt det røde settet. Og det kongeblå settet er jo knall. Fine bilder du har tatt også.

Madeleine sa...

kjempfine klær! Liker veldig godt både stoff og mønster på syprosjektene dine. Kommer til å følge med deg videre :)

Moia sa...

Hei, hei ser det er flere som nettop har startet og blogge, gøy å se hva du lager:)

Manias sa...

Så fine de settene var:-) Enig med deg når det gjelder mønster, at de ofte er store str, men har også opplevd at noen er veeeldig små...