søndag 6. desember 2009

Same procedure as last year...

I helga har vi kommet et lite steg nærmere julen;) Og den følelsen er ganske deilig... Jeg har så mange ting jeg har lyst til å gjøre, pynte og lage før jul. Men som alle andre jobbemammaer , blir det vanligvis mer planer enn utførte aktiviteter! Nå har jeg bestemt meg for å gjøre mange koselige ting innimellom det kjedelige...


Jeg lurer også hvert år på når skal man egentlig pynte til jul? Jeg er vokst opp med enkel adventspynting frem til siste dagene før jul. Lille-lille julaften og lillejulaften kommer julepynten frem i hver en krok;)

I år tror jeg at jeg går for litt-etter.litt-pynting med juletrepynting på lillejulaften som finale!!
I helga har jeg startet så vidt å pynte. Vrihasselgreina har hengt i taket siden i fjor og har fått samme julekuler som i fjor (psst: bildet er fra i fjor også;)). Julekulene har jeg arvet etter min farmor.


Julekrybbefigurene er også nydelig julepynt fra farmor.
Julesangene har surret i bakgrunnen mens vi har bakt kakemenn.
I ettermiddag blir det stor bursdagsfeiring for 6 toåringer fra babygruppa vi møtte hver uke i fødselspermisjonen min. Det blir stas!!

3 kommentarer:

Hyttehuset sa...

Eg har nok same tradisjon som deg, forsiktig adventspynting som bir litt meir utbrodert til jul. Men det er jo koseleg å ta det fine fram litt tidlegare også då.

Så nydeleg pynt du viser her.

malla-me sa...

Julekrybbefigurene dine var nydelige!! Det er koselig med gammel julepynt:-)
Marit

Astrid Hemsydd sa...

Synes det er litt stas å gjøre det som man alltid har gjort det også jeg da! I allefall når det gjelder jula. Kan bli inspirert av mye og mangt, men når du har så masse flott fra før så blir det for dumt å ikke bruke det også!