tirsdag 1. desember 2009

Pakke, pakke, pakke...


Jeg har en lang, lang liste med juleforberelser jeg skulle tatt fatt på, men mistet motivasjonen på veien... Så for å bøte på manglende vasking, bestemte jeg meg for å pakke inn gaver;) Sååå mye mer lystbetont!


Et annet argument for å pakke inn julegaver, var at jeg måtte finne ut hva jeg har kjøpt.. Finner ikke den o`store julegavelisten og hadde mistet kontrollen. Hvem har jeg kjøpt til, hva har jeg kjøpt og for hvor mye??!?
Kontrollen er nå gjenopprettet og pakkene ligger ferdig innpakket. Det vil si de pakkene som har kommet i hus... Fortsatt en relativ lang liste igjen med gaver som skal handles;) Men; jeg vet iallefall hvilke etter i kveld.


De fine pakkelappene er det min svigerinne som har laget, en kreativ kort-, innbydelse- og pakkelappdame;) Ta kontakt dersom du har lyst på!

4 kommentarer:

Astrid Hemsydd sa...

Stilig lysfat med pynt (merker jeg mangler ord på alle disse interiørfinessene, men dytet var veldig flott i allefall). Koselig å pakke in gaver når man har god tid. Jeg har juleplanleggingsdag og driver og skriver den o du store gavelisten. Jeg er aldri tidlig ute.. Men det er morsomere å surfe på interiørting til seg selv..

HønePøne sa...

Jeg beundret den flotte gavehaugen tidligere i kveld :) Gavelappene var knallfine. Veldig fornøyd med kortene jeg kjøpte av svigerinnen din.
Snakkes på fredag!
Madeleine

malla-me sa...

Hei. Det var kjekt å møte deg, jeg hadde en veldig hyggelig kveld! Huset ditt er nydelig!!
Jeg blir gjerne med på hobbytreff, morsomt å bli inspirert av andre. Jeg strikket luen min i Eskimo (siden jeg hadde noen nøster liggende..), og den er sååå god og mye. Ha ei fin helg :-)

Marit

Jeanette sa...

Så utrolig fine pakker du gir fra deg! De to på det siste bildet der var veldig kjent ;) Artige pakkelapper Lene har laget, tror kanskje vi må gå til innkjøp av sånne til neste år.