søndag 22. november 2009

Rydding og ommøblering;)


Da har jeg landet i sofaen etter helg nr to med feiring. Denne helga har vi feiret hjemme, med både små og store bursdagsbarn;) Det ble en del flytting av møbler før helgen for å få plass til alle de 32 gjestene. Masse opprydding i dag, men verdt alt!!! Er veldig takknemlig for alle som ville komme, positivt og koselig samvær og mange fine gaver!!!


Under oppryddingen i dag ble det også litt ommøblering. Veldig fornøyd med det nye kjøkkenbordet. Flere bilder kommer nok etterhvert også.
Ha en fin uke alle sammen;) Vi har fortsatt en 2-årsdag å feire i løpet av uka, gleder oss til små og store gjester!God natt til dere alle fra meg og lille Nike som ligger på magen min mens jeg blogger;) Bildet tok jeg i går litt utpå kvelden da pus sov søtt i all prating og fliring! Godt sovehjerte ønskes dere alle!

3 kommentarer:

Astrid Hemsydd sa...

Så fint det ble med det nye kjøkkenbordet! OG pynten på bordet ;o) Hørtes ut som ei koselig feiring! Dere har virkelig feiringene på denne siden av året (vi har juni..) Her har det blitt litt sying og mest sofa i helga. Men i kveld har jeg sydd!

Sylvia sa...

Det nye bordet tok seg veldig godt ut på kjøkkenet ditt!
Gleder meg til å se:)
Kjekt å høre at det vart ei vellykket feiring også denne helga:)

Jeanette sa...

Her var det mye nytt og fint, ikke hatt nett på en stund.. Det ble litt av en forandring på kjøkkenet! Kjempefint :) Kjøpt bordet nå eller? Håper dere har en fin feiring nå også :)