torsdag 26. november 2009

Tjuvstart...

Som så mange andre bloggere har jeg tjuvstartet litt med pynting i dag. Jeg var så heldig å få vel en time i byen etter jobb i dag mens Dea var på besøk hos snille besteforeldre. Da MÅTTE jeg bare kjøpe en liten juleskål;) Den har fått prøve seg litt på en ny hylle...


Jeg har vært så heldig å få masse fine gaver til bursdagen og deriblant noen kroner også. Pengene brant litt i lomma etter at jeg fant denne hyllen i min nye lokale interiørbutikk; Arbeidshuset. Har verket etter å henge den opp, men funnet det lurt å ikke mase på mannen midt oppi bursdagsfeiring og naustbygging. Har funnet et lurt triks (håper han ikke leser dette...) Det er nemlig å begynne så smått selv når jeg ikke får respons på spørsmål om hjelp... Da kommer han etterhvert til med en hjelpende hånd, og vips så var hylla på plass!


Det blir nok noe ommøblering og prøving før jeg finner ut hvem som får bo i hylla, fortsettelse følger...
Er iallefall fornøyd! Bokstavene er også kjøpt på Arbeidshuset. Genialt med en butikk som er så lokal at jeg kan gå dit (ikke at jeg har vært der uten bil enda da...)


Etter å ha avsluttet feiringene så kjente jeg lysten til å starte med juleforberedelser komme! For dere som fikk med seg innlegget mitt om julevask for leeeenge siden, kan jeg trøste dere med at jeg ikke har kommet noe lenger med den saken. Jeg har en stk ren bokhylle, that`s it!! Og det var ikke den type juleforberedelser som ble fristende altså;)Hmm, må fjerne litt julepynt fra i fjor før jeg begynner med årets. Denne har fått overvintre fra i fjor;)
God natt og god helg...

4 kommentarer:

Astrid Hemsydd sa...

Så koselig det ble der med den hylla! Jeg har jo likt den "gamle" hylla som hang der så godt også, men denne var prikken over i`en! Jeg må ta meg en tur på Arbeidshuset skjønner jeg! Bare et spørsmål om når jeg skal få det til. Jeg begynner å angre på at jeg ikke har begynt med juleforberedelsene før..

Janita sa...

Så utrolig fin hylle! Skjønner at du falt for den:) Fine bilder og masse inspirasjon på bloggen din! Jeg trenger sårt et hus..litt utålmodig nå ja ;-)
Ha en koselig adventhelg og gratulerer med dagen i morgen!!

Made by Molla sa...

Takk for hilsen Janita;) Du må tenke på hvor koselig det blir å gå hjemme i permisjon i nytt hus! Det er kjempekjekt!!! Ser deg neste helg.

Tove sa...

Så fin hylle! Takk for kommentar:) Bare gå inn på nettpynt.no, der ligger 90% av det jeg har i butikken. Ser du noe på bilder du ikke har sett i nettbutikken sier du bare ifra:) Frakten er 99,- uansett, dvs opp til 1500 kroner, bestiller du for mer enn det er frakten gratis, sender som regel dagen etter det har blitt bestilt.

Håper du har en fin første advent søndag:)