lørdag 7. november 2009

Utfordret!

Skriv tre ting du husker som om det var i går:
1. Første gangen jeg fikk besøk av samboeren. Jeg visste såvidt hvem han var, var ung og uerfaren;)
Det ble det første av mange besøk. Sååå mange år siden!!
2. Første gangen vi kysset. Utenfor bensinstasjonen med rånemusikken i bakgrunnen... På nittitallet en gang!
3. Den største prestasjonen i mitt liv; fødselen til lille Dea. En opplevelse på godt og vondt som jeg husker så godt, men som samtidig er litt fjern.

Skriv tre ting du misliker:
1. Å sette vekkerklokka på rundt omkring seks hver dag og bli vekket før sju på helg! Men er av den oppfatning av at man venner seg til det meste, og er så heldig at lille Dea stort sett sover godt natten gjennom! Om det ikke alltid blir så mange timer med søvn, så sover jeg iallefall veldig godt de timene jeg sover;)
2. Helgevask! Jeg er rett og slett ingen fan av å støvsuge og vaske gulv, og blir nok ingen fanatiker på den fronten. Men; jeg liker å ha det rent og ryddig, spesielt å stulle og pynte i et rent hus. Har lett for å miste fokus under kjedelige husarbeidsoppgaver, så mye artigere å flytte rundt på pynteting... Eller organisere i skap og skuffer!
3. Negative holdninger! Når (dersom?) jeg kommer inn i en negativ tankegang, håper jeg noen som er glad i meg gir meg et spark bak!!

Skriv tre ting du liker:
1.Å være sammen med Andrea! Kvalitetstid sammen med lille Dea og pappaen hennes. Den gode følelsen av at dette øyeblikket er verdt å ta med seg.
2. Sosialt samvær! Jeg egner meg ikke til å være innenfor husets fire vegger over for lang tid, og trenger sosialt samvær med familie og venner for å trives. Jeg elsker å reise på besøk til kjente i Trondheim eller Oslo, få en smak av storbylivet og være på farten. Etter en sånn tur er jeg så glad for å komme hjem, har fått påfyll av energi og impulser og kan leve lenge på minnene. Samboeren kan nok skrive under på at jeg kan bli rett så humørsyk når jeg ikke får luftet meg nok...
3. Jeg liker å lære nye ting, treffe nye mennesker og få nye utfordringer, både privat og i jobben. Synes det er artig å ha flere jern i ilden, men i en overkommelig mengde slik at jeg får nytt roen og kan sitte med strikking eller lese interiørblad om jeg vil det;) Jeg trives med en hektisk jobbhverdag, men elsket samtidig å være i fødselspermisjon med god tid, mye sosialt samvær og hobbyaktiviteter.

Skriv tre fine bloggere du er innom ofte:
Jeg har ikke vært så hyppig på bloggsøken tidligere, men etter at jeg i permisjonen tok opp flere hobbyer, oppdaget jeg at det var en hel verden der ute, en egen bloggverden. Jeg ble rett og slett imponert over blogger som passer enhver smak! Jeg stikker innom litt her og der, men disse sjekker jeg ofte:
1. Hemsydd. Denne dama møtte jeg som gravid og traff henne en gang i uka under hele permisjonen. Hun har inspirert meg mye når det gjelder hobbyer, spesielt scrapbooking og sying. Hun inspirerer meg også fordi hun på et mystisk vis finner energi til å sette seg ned med hobbyer selv om hun til tider er overarbeidet;)
2. Hønepøne. Jeg imponeres av energien og humøret, det nydelige interiøret og drømmene til denne familien. Opptatt av de myke verdier, familiekos og tid. Vel verdt et besøk!
3. Den gode feen. Jeg tiltrekkes av interiørstilen (om det kan kalles en spesiell stil). Selv om den er noe forskjellig fra min, så liker jeg den veldig godt!! Gode tekster, god selvinnsikt, humor og mange fine, inspirerende bilder!
Skriv tre sanger du hører mye på for tiden:
1.Jeg hører mest på radio og hører derfor på mye forskjellig. Jeg er en enkel sjel når det kommer til musikk, ganske altetende.
2. Barnesanger på cd i bilen, "Lille Petter Edderkopp" har lenge vært en favoritt.
3. Andrea synger mye, støtt og stadig synger hun på barnesanger. Ro, ro til fiskeskjær, Mikkel Rev, Lille Petter Edderkopp... Den fineste stemmen og de artigste tolkninger av tekst og melodi. Rett og slett til å bli i godt humør av!
Skriv tre tv-programmer du følger med på
Dersom jeg skal få sydd eller gjort noe annet artig, så må det gå på bekostning av noe annet. Men; noen programmer ser jeg oftere enn andre:
1. Drømmedesign. Denne serien har vi sett mange episoder av, passer perfekt for å slappe av litt etter legging og før jeg begynner med noe annet.
2. Barnetv. Andrea har oppdaget tv-verden og koser seg gjerne i sofaen sammen med mamma og pappa.
3. Når det passer seg sånn ser jeg Senkveld, God Kveld Norge, Jakten på kjærligheten osv...
Utfordre tre fine bloggere:
1. Hemsydd
2. Stine fra Arbeidshuset, min nye, veldig lokale interiørbutikk. Gratulerer!!
3. Låvebutikken, en koselig interiørdame med låvebutikk som jeg så gjerne skulle besøkt oftere!

4 kommentarer:

HønePøne sa...

Så kjekt at du tok utfordringen. koselig lesing for meg :)

Husmora sa...

Takker for kommentar hos meg! Koselig! :-)
-Jeg ble jo litt kjent med deg med en gang jeg kom inn her.
Ha en god natt og en flott kommende uke! :-))

Sylvia sa...

Kjekt å lese utfordringen du fikk.
Veldig ærlige og gode svar!

Ha en fin-fin uke:)

Klem fra meg...

Astrid Hemsydd sa...

Oi, oi, oi! Denne må jeg ta fatt på i kveld! Takk for utfordringen!