onsdag 25. november 2009

"To jår"


Akkurat det har vi feiret i dag; Dea er to år! Kom hjem kl fire og halv fem kom de første gjestene. Mange, fine små gjester som satte til livs pølse med brød;)
Mange fine pakker ble det også.Nå er det opprydding igjen før vi kan sette strek for bursdagsfeiringer i denne omgang. Gleder meg til å begynne å forberede til jul... Må bare utføre litt kaoskontroll i skap og skuffer i den nærmeste fremtid:)

Etter at de fleste gjestene var reist, var det bare en stor og en liten gjest igjen. Tante og søskenbarnet til Dea, forøvrig et stort forbilde for Dea, viste oss det de gjør før leggetid. Av med genseren, fram med krem og så er det klart for massasje;) Andrea lå musestille og syntes det var veldig behagelig. Dette må vi gjøre flere ganger. Takk for tipset tante!Veldig takknemlig for¨å ha så mange fine venner og familie som har feiret sammen med oss flere ganger i det siste, det setter vi stor pris på. Vi er kjempefornøyde med feiring og gaver!

4 kommentarer:

Mona sa...

Takker for en super koslig bursdag og masse god mat! =) Thomas var veldig fornøyd med alle ungene og de morsomme kjøkkenlekene=)

HønePøne sa...

Enig med Mona! =)
Vi hadde det kjempetrivelig. Tobias vil besøke Andrea og spise vafler igjen i morgen ;)
Ha en fortsatt fin kveld!
Madeleine

Astrid Hemsydd sa...

Gratulerer så masse med dagen Andrea! Hørtes ut som hun koste seg på bursdagen!
Koselig at du finner tid til å kikke innom bloggen min også. Jeg har også pønsket på hva vi kan lage sammen med minstemora. I helga var vi på tur til Ceccilienfryd barnehage like ved oss, og der hadde de hengt opp julekuler i vinduet. Det var utfra det jeg kunne se isopor kuler som var dyppet i eller ikledd på en eller annen måte glitterlim og stjerner i forskjellige farger. Det tror jeg vi kan få til med Åsa. Riktignok kommer det til å bli søl, men det må man regne med :o) Ellers "lagde" de eggeglass i bhg til åsa i fjor som de malte og tegna med porselensmaling/tusj på. De var veldig fine. Noe sånt kan dere jo prøve! Kanskje vi skulle hatt juleverksted sammen?! Eline er det enklere med. Hun klarer å lage mye, men utfordringen med henne er at hun ikke vil at jeg skal kjøpe inn noe, hun vil lage av det vi har hjemme..

Mita på landet sa...

Gratulerer til Andrea - stor jente:) Høres ut som det var en super bursdag!
Her er det ordentlig høstvær med regn og storm - får ikke akkurat julefølelsen - men til helga, kanskje..;)Ha en fortsatt fin torsdag!