søndag 29. november 2009

Egg og andre boller...

Her i huset har adventstemningen så vidt kommet i hus. Litt for lite juleforberedelser er gjort til at jeg er klar for full pynting og julestemning.. Men det kommer etterhvert. Har iallefall fått opp adventsstakene og så kommer resten etterhvert. Noen små innspill av rødt er det da;)


I helga har vi vært mye hjemme, ryddet, stelt og kost oss. Dea har også vært en tur ute i snøen. Hun husker nok lite fra i fjor så det var en artig opplevelse;)

Med ferske egg i hus kom lysten til å bake noe. Jammen ikke ofte denne lysten kommer snikende, så det var det bare å hive seg rundt!

 Jeg bruker samme oppskrift de gangene jeg baker, men i dag ble det bokstavelig talt andre boller; inspirert av dette innlegget;) Og det funket selv om jeg er mer ingeniør enn baker! Bollene ble gode;)Nå er det sofaliv resten av kvelden! Fortsatt god 1.søndag i advent!

3 kommentarer:

HønePøne sa...

Nydelig bilde av Dea i snøen! Så skjønn kåpe hun har =)
Kjekt at du testet oppskriften min!
Kanelbollene ser veldig fristende ut, synes jeg kjenner lukten helt hit..

Astrid Hemsydd sa...

Koselige bilder! Herlig med litt julestemning - ikke skal det så mye til heller! Fikk ånden over meg i går kveld jeg og fiksa litt etter vi kom hjem fra Trøndelag. Nå mangler det bare en julelukt...

Janne sa...

Herlige bilder fra deg:)