søndag 11. oktober 2009

Blafre + bokser = sant!

Jeg liker boksene til Blafre Design veldig godt! De er kule, fargerike og praktiske. Jeg er opptatt av at ting man omgir seg med skal være brukbare, og Blafreproduktene oppfyller dette kravet!

Jeg liker spesielt godt den store, grønne boksen med bambi. I den har vi for tiden Duploklosser.For å holde orden i leker, ting og tang så må alt ha sin faste plass. Da er bokser i ulike størrelser gull verdt!

På fredag hadde jeg en opprydding i varebeholdningen, og tok disse bildene. Spesielt i de små boksene har vi nå mange fine design. Andrea bruker sine matbokser daglig, og kommer trippende i barnehagen med kofferten i hånda.

Innimellom det gamle og romantiske interiøret mitt så sniker det seg inn et og annet med retro utseende. Det er det som er så kjekt med interiør; man kan blande som man ønsker!
2 kommentarer:

Astrid Hemsydd sa...

Veldig kjekke og ikke minst kule bokser! Kom gjerne innom med mine varer i morgen ettermiddag, jeg kommer til å være hjemme med febersjuk Åsa i morgen..

Hyttehuset sa...

Oj oj oj, for eit utval Blafreboksar. Så kjekt det må vere å ha ei slik samling. Dei er heilt vidunderlege. Sjølv har me nokre av dei små boksane som jentene her har til laurdagsgodteboks, og så har eg ein til småmyntar, men me skulle gjerne hatt fleire. Den store grøne bambiboksen må kanskje kome i hus...

Ha ei god veke!