søndag 25. oktober 2009

Mens vi venter...

... på flere syprosjekter å vise frem så blir det litt interiørbilder fra meg i kveld. Vi har vært på helgetur til Trondheim sammen med et vennepar, og jeg har fått påfyll av inspirasjon, energi og ideer!! Veldig vellykket tur med andre ord.


Deilig å ligge på hotell, sove i nydelige sengklær, besøke nye interiørbutikker,prate og le...
Det beste av alt er at vi både har vært effektive og handlet bursdags- og julegaver, i tillegg til at vi har fått handlet "gaver" til oss selv.

Kommer sikkert bilder etterhvert av flere av innkjøpene. I kveld blir det bilde etter litt ommøblering i gangen. Har i år igjen fått frem kurv med ullsokker, kjekt om gjestene (eller vertinnen) er kald på føttene... Kjøpte ny lyslykt på Cornelias Hus, den passet fint i gangen (enn så lenge til jeg ommøblerer litt igjen..).Her er vårt nye faniliemedlem, den søteste lille kattepus. Kjekt med liten kattepus i hus igjen.

Nå skal jeg finne frem symaskinen og gjøre ferdig torsdagens syprosjekt!Ha en fin kveld!!!
2 kommentarer:

HønePøne sa...

Søte kurver!
Visste ikke at dere hadde ny pus i hus:)
Kos deg med syingen!
Klem, Madeleine

Astrid Hemsydd sa...

Den sokkekurven var veldig fin - og kjekk! Å så artig at dere har fått ny pus!! Betyr det at den gamle er borte? Søt var den i allefall. Her har det ikke blitt sying i helga nei, men har fridag i dag og klør etter å begynne (men har diverse annet å ordne først..)Har hatt snekkerhjelp da, så Åsa sitt rom er SNART innflyttingsklart!