onsdag 7. oktober 2009

litt gammelt og nytt!





På søndag formiddag var vi ute og lekte en stund innimellom alle regnbygene. Naboen kom bort og lurte på om jeg hadde lyst på en ting hun hadde... Hun holder på med rydding ute og inne, og hadde funnet en "kurv" som tidligere ble brukt til å oppbevare melkeflasker av glass i. Hun hadde tenkt " Ingeborg samler på så mye rart, hun er kanskje interessert...", og det var jeg!



Her er kurven plassert på vaskerommet sammen med melkeflaskene som jeg oppbevarer skyllemiddel i. Idag har jeg vært innom bloggen til Hønepøne som har lagt ut bilder fra ei bok. Jammen var ikke kurven min der! Masse artige bilder og fin inspirasjon! Kakeboksene på benken inneholder vaskemiddel for hvitt og farget tøy, mens boksene på hylla blant annet inneholder skopuss og forskjellig. Så, da vet dere det;)




Ved siden av kjøkkenbordet har jeg plassert en gammel dynanittkasse med litt bøker, sangkort og puslespill som Andrea bruker når hun sitter ved kjøkkenbordet. Jeg elsker gamle trekasser!!



På lørdag fikk jeg også kjøpt meg nye skåler til kveldsgrøten min! Skåler fra IB Laursen kjøpt i en interiørbutikk i en rørleggerforretning i Kristiansund. Puh, innviklet forklaring, men kjempefine skåler. Synes jeg iallefall!

2 kommentarer:

Astrid Hemsydd sa...

Kjekt med litt gammelt nytt eller nytt gammelt :o) Du harså mye fint! Og missunnelsesverdig mye "utstillingsplass"!

HønePøne sa...

jeg visste ikke at du hadde så mange skatter på vaskerommet også :)
Hva er oddsen for at vi begge skulle blogge om gamle melkeflaskestativ på samme dag...!? hihi! Godt gjort!